A empresa Vimshi realizou unha competición de baloncesto o ano pasado.Había dous equipos, negro e azul.

O partido comezou a xogarse sobre as oito menos cuarto e todo o persoal animouse, todo o mundo levantouse, a xente cantaba e todos se preguntaban que equipo ía gañar.
Dous equipos saíron correndo ao chan o árbitro pitou e comezou o partido.Un xogo de baloncesto divídese en dúas metades, e cada metade divídese en dous cuartos.Hai un período de descanso entre as metades.Durante os primeiros cinco minutos da segunda metade o marcador estivo igualado a partir de entón o partido foi moi emocionante.Primeiro un equipo fixo unha canastra despois o outro.
Aínda que o negro era máis débil que o azul, pero aínda me gustan porque os membros do equipo negro sempre estaban loitando polo partido, ¡nunca se renden!

noticias-3

O balón bateu contra o bordo da canastra e pareceu colgar alí por un momento e despois caeu pola canastra.Soou o asubío e rematou o partido.O equipo negro gañou 70 a 68.
Foi realmente un xogo marabilloso que por fin o equipo negro gañou o primeiro premio e todos os felicitámolos cordialmente.Iso realmente encarnaba o espírito deportivo do traballo en equipo.
Os compañeiros da empresa Vimshi adoitan xogar ao baloncesto despois do traballo e tamén os fins de semana.Sentímonos moi felices cando pasamos o balón aos nosos compañeiros.Sempre nos animamos cando gañamos os partidos.

Agardamos poder xogar ao baloncesto así como a Yao Ming algún día no futuro.
Xogar ao baloncesto pode traer boa relación entre os compañeiros, aprendemos o que é o traballo en equipo xogando ao baloncesto.Aprendemos que sempre temos que facer o mellor, non importa no partido ou na vida diaria.
Rematou o encontro deportivo.Todos fomos moi felices.Deste xeito, pasamos un día moi emocionante!